Versions compatibles
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g butternut squash, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g beetroot, trimmed or halved if necessary to fit in feeder
- 50 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 tsp ground cumin
Couscous and Tahini Dressing
- 120 g couscous
- 240 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove
- 40 g tahini
- 50 g plain yoghurt
- 2 tsp cumin seeds
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, (1 x 400 g tin)
- 4 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1471.1 kJ / 351.6 kcal
- Protides
- 8 g
- Glucides
- 36.9 g
- Lipides
- 20.5 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 420.8 mg
Recettes alternatives
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM6)
Pas d’évaluation
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Fennel Apple Salad
20min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1h 30 min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM5)
Pas d’évaluation
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45 min
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1h 15 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h