Versions compatibles
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g butternut squash, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g beetroot, trimmed or halved if necessary to fit in feeder
- 50 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 tsp ground cumin
Couscous and Tahini Dressing
- 120 g couscous
- 240 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove
- 40 g tahini
- 50 g plain yoghurt
- 2 tsp cumin seeds
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, (1 x 400 g tin)
- 4 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1471.1 kJ / 351.6 kcal
- Protides
- 8 g
- Glucides
- 36.9 g
- Lipides
- 20.5 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 420.8 mg
Recettes alternatives
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM6)
40 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1h
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1h
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1h 45 min
Easy Broccoli Cheese Bites
55 min
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h