Appareils et accessoires
Rosemary and thyme polenta chips
Préparation 5min
Total 1h
2 portions
Ingrédients
-
olive oil plus extra for greasing2 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped1 sprig
-
fresh thyme leaves only, finely chopped1 sprig
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta (cornmeal)100 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
butter for frying20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
162.6 mg
Protides
3.7 g
Calories
1246.3 kJ /
297.9 kcal
Lipides
13.5 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
5.9 g
Glucides
40.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking for Me and You
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Polenta
25min
Gnocchi
1h 40min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Melanzane parmigiana
2h 5min