Appareils et accessoires
Pear and blue cheese risotto
Préparation 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
brown onion cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter1 ½ tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1294.6 mg
Protides
15.6 g
Calories
2618.3 kJ /
623.3 kcal
Lipides
30.2 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
13.5 g
Glucides
68.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Signature Risottos
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pasta alla puttanesca
35min
Zucchini soup
25min
Risotto verde (TM7/TM6)
30min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Risotto verde
45min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Zucchini and Bacon Risotto
35min
Milanese risotto
25min
Asparagus risotto
40min
Classic mushroom risotto
30min