Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)

4.0 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g celery stalk, cut into pieces
  • 250 g carrot, cut into pieces
  • 100 g onion, cut into quarters
  • 100 g tomato, cut into quarters
  • 150 g zucchini, cut into pieces
  • 50 g fresh mushrooms, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 1 dried bay leaf
  • 10 sprigs mixed fresh herbs, leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)
  • 15 g extra virgin olive oil

Infos nut.
par 370 g
Calories
1440 kJ / 344 kcal
Protides
8 g
Glucides
31 g
Lipides
16 g
Graisses saturées
2 g
Fibre
19 g
Sodium
341 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives