Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)

Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)

4.2 5 évaluations
Préparation 20min
Total 55min
370 g

Ingrédients

  • celery stalk cut into pieces
    200 g
  • carrot cut into pieces
    250 g
  • onion cut into quarters
    100 g
  • tomato cut into quarters
    100 g
  • zucchini cut into pieces
    150 g
  • fresh mushrooms cut into halves
    50 g
  • garlic clove
    1
  • dried bay leaf
    1
  • mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)
    10 sprigs
  • extra virgin olive oil
    15 g

Infos nut. par 370 g

Calories 344 kcal / 1440 kJ
Protides 8 g
Lipides 16 g
Glucides 31 g
Fibre 19 g
Graisses saturées 2 g
Sodium 341 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...