Versions compatibles
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Aardappelen schillen
- 600 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 600 g water
Dille-pesto
- 50 g rode uien, gehalveerd
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g pijnboompitten
- 60 g extra vergine olijfolie
- 25 - 30 g verse dille
- 20 g kappertjes op azijn
- 10 g vers geperst citroensap
- 150 g Griekse yoghurt
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
Salade van nieuwe aardappelen en asperges
- 5 eieren
- 1300 g water
- 400 g groene asperges, uiteinden bijgesneden, in tweeën of in drieën gesneden
- 150 g komkommer, in schijfjes (2 mm) (optionnel)
- pijnboompitten geroosterd, als afwerking (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2209.2 kJ / 528 kcal
- Protides
- 22.9 g
- Glucides
- 39.1 g
- Lipides
- 32.8 g
- Graisses saturées
- 7.1 g
- Fibre
- 6.4 g
- Sodium
- 595.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Russische rode bietensalade
1h 10min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 min
Boeddha bowl met kip
1h
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30 min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Pas d’évaluation
Broccoli-ham omelet
35 min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 min
Gestoomde spinaziecake
35 min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 min
Salade met kip en spelt
1h 15 min
Noten bolognese
35 min