Versions compatibles
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Aardappel- en amandelschijf
- 100 g amandelen
- 500 g bloemige aardappelen, in plakjes (ong. 5 mm)
- 230 g havermoutdrank (ongezoet)
- 1 tl zout
- 2 tl gedroogde marjolein
- 30 g havervlokken
Tomatensaus en afwerking
- 100 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 1 verse rode peper, klein, ontpit
- olijfolie, en meer om te bakken
- 1 el bruine suiker
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 1 tl gemalen komijn
- zout, volgens smaak
- ½ tl gemalen peper
- 400 g verse sperziebonen
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2087 kJ / 500 kcal
- Protides
- 12 g
- Glucides
- 43 g
- Lipides
- 28 g
- Fibre
- 11.4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Pas d’évaluation
Gevulde kroketten
Pas d’évaluation
Vegetarische bruine rijst
40min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Stoofgerecht met tofu
30min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Worteltaart smoothie bowl
10min
Koken van jasmijnrijst
35min