Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Roasted vegetables
- 800 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2 cm)
- 1 red onion (approx. 150 g), cut into rounds (5 mm)
- 2 tbsp olive oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground cumin
Grains
- 1400 g water, plus extra as needed
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g cracked freekeh
- 150 g French green lentils
- 40 g olive oil
- 1 tbsp pomegranate molasses
Salad
- 1 grapefruit, segmented and cut into pieces (2 cm)
- 100 g rocket
- 50 g pitted green olives
- 1 piece preserved lemon, zest only, cut into thin slices
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- red wine vinegar, to season (optional)
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 1340.5 kJ / 319.1 kcal
- Protides
- 11.1 g
- Glucides
- 38.9 g
- Lipides
- 11.9 g
- Graisses saturées
- 1.8 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodium
- 884.6 mg
Recettes alternatives
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Superfood salmon salad
1h 5min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Spring greens with grapefruit
30min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Couscous tahini bowl
30min
Caribbean curry
40min