Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
TM6 TM5

Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon

4.5 ( 74 évaluations )

Ingrédients

Arugula Pesto

  • 2 oz Parmesan cheese in pieces
  • 1 lemon thin peel only, no white pith
  • 1 oz pine nuts
  • 2 garlic cloves
  • 3 oz baby arugula
  • 2 ½ oz extra virgin olive oil
  • ½ oz lemon juice
  • ¼ tsp salt

Broccoli

  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 20 oz broccoli florets
  • 8 oz red onions sliced thinly (approx. 1 onion)
  • 8 oz cherry tomatoes halved
  • 5 oz feta cheese crumbled
  • 2 lemons halved

Infos nut.
par 1 portion
Calories
316 kcal / 1322 kJ
Protides
11 g
Lipides
26 g
Glucides
15 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
7 g
Sodium
525 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives