Versions compatibles
Figs with spiced custard and nougat cream
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 300 g milk
- 1 tsp vanilla bean paste
- 4 cardamom pods, crushed
- 2 pieces orange zest, no white pith (4 cm strips)
- 40 g honey, plus extra to drizzle
- 3 eggs
- 15 g cornflour
- 4 fresh figs, cut into halves
- 1 tbsp caster sugar, to sprinkle
- 200 g pouring (whipping) cream
- 80 g soft nougat, cut into pieces (1 cm - see Tip)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1896.6 kJ / 451.6 kcal
- Protides
- 11.7 g
- Glucides
- 38 g
- Lipides
- 28.7 g
- Graisses saturées
- 14.6 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 139.6 mg
Recettes alternatives
Apple sponge pudding
1h 20min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15 min
Double ginger and pear cake
1h 35min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Gluten free fruit mince pies
1h 15 min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min
Orange and almond cake
2h 20 min