Versions compatibles
Figs with spiced custard and nougat cream
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 300 g milk
- 1 tsp vanilla bean paste
- 4 cardamom pods, crushed
- 2 pieces orange zest, no white pith (4 cm strips)
- 40 g honey, plus extra to drizzle
- 3 eggs
- 15 g cornflour
- 4 fresh figs, cut into halves
- 1 tbsp caster sugar, to sprinkle
- 200 g pouring (whipping) cream
- 80 g soft nougat, cut into pieces (1 cm - see Tip)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1896.6 kJ / 451.6 kcal
- Protides
- 11.7 g
- Glucides
- 38 g
- Lipides
- 28.7 g
- Graisses saturées
- 14.6 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 139.6 mg
Recettes alternatives
Hummus board with shredded lamb (Diabetes)
Pas d’évaluation
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Orange and almond cake
2h 20min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1h 30min
Fig and walnut ice cream
8h 40min
Fig and walnut bread
3h 20 min
Milk jellies with poached stone fruit
5h
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Chocolate cake with lime cream
1h 5 min
Spinach and feta muffins
40 min
Coconut coffee crunch
24h 20min