Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
TM6 TM5

Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce

2.0 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 4 sprigs fresh dill, leaves only
  • 4 sprigs fresh cilantro, leaves only
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1 ½ oz bread crumbs
  • 2 oz unsalted butter, cut into pieces
  • 35 oz water
  • 1 tsp salt, plus extra to season
  • 9 oz basmati rice
  • 9 oz fresh spinach leaves
  • 21 oz fresh cod fillets, skin on or skinless (approx. 4 pieces)
  • 5 ½ oz heavy whipping cream
  • 2 - 3 tsp corn starch
  • 1 oz freshly squeezed lemon juice
  • 2 pinches ground white pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2624 kJ / 627 kcal
Protides
36 g
Glucides
61 g
Lipides
26 g
Graisses saturées
15 g
Fibre
3.5 g
Sodium
800 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives