
Appareils et accessoires
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
Préparation 25min
Total 50min
2 portions
Ingrédients
Steak
-
filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)2
-
salt to season
Potatoes
-
water20 oz
-
baby red potatoes or mixed baby potatoes8 oz
-
rosemary1 sprig
-
olive oil1 tbsp
-
salt½ tsp
Peppered Parmesan Sauce
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
whole black peppercorns1 tbsp
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
shallots in pieces2 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
chicken stock5 oz
-
brandy1 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
heavy whipping cream2 oz
Assembly
-
canola oil1 tbsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
Roquefort cheese crumbled2 oz
-
fresh rosemary (optionnel) to garnish
Infos nut. par 1 portion
Calories
1622 kcal /
6786.5 kJ
Protides
90.9 g
Lipides
118.8 g
Glucides
38.1 g
Fibre
4.9 g
Graisses saturées
56.4 g
Sodium
1796.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Table for Two
9 Recettes
États-Unis
États-Unis

Thermomix® Sensor Meat, Poultry and Fish
32 Recettes
États-Unis
États-Unis