
Appareils et accessoires
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
Préparation 20min
Total 3h 30min
6 portions
Ingrédients
-
veal sweetbreads (see Tip)1000 g
-
white vinegar250 g
-
cold water750 g
-
water room temperature600 g
-
iced water
-
ice cubes
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces, plus extra sliced to garnish300 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil30 g
-
sea salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
white wine100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
663 kcal /
2784.7 kJ
Protides
36.7 g
Lipides
51 g
Glucides
2.8 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
18 g
Sodium
283.1 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande