Versions compatibles
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Yorkshire puddings
- 140 g plain flour
- 100 g milk
- 100 g cold water
- 4 eggs
- ½ tsp sea salt
Roast beef with wholegrain mustard crust
- 20 g vegetable oil, plus extra to grease
- 200 g onion, cut into wedges (4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 4 tbsp red wine
- 2000 - 3000 g roast beef (e.g. rib roast, rump and sirloin - see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 650 g water
- 30 g plain flour
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g tomato paste
- 1 - 2 dashes Worcestershire sauce
- 1 tsp VEGEMITE® (optional)
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 2 bunches broccolini, trimmed
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3986.9 kJ / 949.3 kcal
- Protides
- 120.4 g
- Glucides
- 29.5 g
- Lipides
- 36.5 g
- Graisses saturées
- 12.3 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodium
- 997 mg
Recettes alternatives
Garlic and herb butter
10min
Chocolate butter cream
10min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Retro prawn cocktail
20min
Custard
10min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Béchamel sauce (TM6 )
15min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min