Scotch eggs
TM6

Scotch eggs

4.2 (18 évaluations )

Ingrédients

Eggs

  • 6 eggs, chilled
  • water, to fill (to the 1L fill level)

Scotch Eggs

  • 50 g eschalot, cut into halves
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 600 g beef, sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen
  • 2 eggs
  • 15 g English mustard
  • 70 g dried breadcrumbs
  • 1 ½ tsp sea salt
  • ½ tsp ground white pepper
  • plain flour, to dust
  • 1500 g vegetable oil

Infos nut.
par 1 portion
Calories
10400.7 kJ / 2485.8 kcal
Protides
31.6 g
Glucides
10.7 g
Lipides
261.6 g
Graisses saturées
20.4 g
Fibre
1 g
Sodium
754.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives