Appareils et accessoires
Scotch eggs
Préparation 30min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
Eggs
-
eggs chilled6
-
water to fill (to the 1L fill level)
Scotch Eggs
-
eschalot cut into halves50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
beef sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen600 g
-
eggs2
-
English mustard15 g
-
dried breadcrumbs70 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
plain flour to dust
-
vegetable oil1500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
754.4 mg
Protides
31.6 g
Calories
10400.7 kJ /
2485.8 kcal
Lipides
261.6 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
20.4 g
Glucides
10.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Easter around the world
28 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sausage Rolls
1h 10min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Yorkshire puddings
3h 40min
Cottage pie
1h 30min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Mac and smoky cheese
1h 20min
Homemade cheese slices
1h 15min
Sweet and sour pork
40min
Beef and mushroom hot pot
2h
Cornish Pasty
1h 30min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Ham and cheese cruffins
3h