Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
TM6 TM5

Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce

4.4 (18 évaluations )

Ingrédients

Pork and Vegetables

  • vegetable oil, for greasing
  • 10 g fresh parsley leaves
  • 1500 - 2000 g pork loin, with skin
  • 1 Tbsp coarse sea salt
  • 600 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
  • 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)

Cider Sauce

  • 20 g unsalted butter, diced
  • 40 g water
  • 2 Tbsp plain flour
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 280 g dry cider

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1504 kJ / 359 kcal
Protides
46 g
Glucides
23 g
Lipides
6 g
Fibre
5.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives