Appareils et accessoires
Quick herb paste
Préparation 10min
Total 10min
180 g
Ingrédients
-
extra virgin olive oil plus extra to cover100 g
-
mixed fresh herbs (see Tips)60 g
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove1
Niveau
facile
Infos nut. par 180 g
Sodium
1920 mg
Protides
6.6 g
Calories
4485.5 kJ /
1072.1 kcal
Lipides
103.5 g
Fibre
22.9 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
43.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25min
Hommus
15min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Vegetable stock paste
30min
Beetroot salad
10min
Falafel crackers
40min
Chhole (chickpea curry) and rice
45min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2h 25min