Appareils et accessoires
Groenten-aardappelsalade met kip
Préparation 25min
Total 1h 15min
8 porties
Ingrédients
-
wortelen in stukken300 g
-
water400 g
-
zout2 tl
-
aardappelen in hapklare stukken (1-1.5 cm)300 g
-
verse sperziebonen in stukken (2-3 cm)300 g
-
diepgevroren doperwtjes150 g
-
ontvelde kippenborst in blokjes (1-1.5 cm)350 g
-
peper½ tl
-
ijsbergsla bladeren gescheiden250 g
-
room150 g
-
citroensap, vers geperst (1 citroen)20 g
-
verse kruiden (bv. bieslook, peterselie, dille)10 - 15 g
-
verse sojascheuten (optionnel)100 g
-
zout plus extra naar smaak
-
peper plus extra naar smaak
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
15 g
Calories
801 kJ /
192 kcal
Lipides
7 g
Fibre
4.1 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rijstsalade
1h
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Huzarensalade
25min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Snelle regenboogsalade
10min
Preiquiche
1h 45min
Alpengratin
50min
Pastasalade met groenten
1h
Kip met warme aardappelsalade
55min
Kipfilets pizzaiola
55min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min