Apricot chicken risotto

Apricot chicken risotto

4.3 847 évaluations
Préparation 15min
Total 30min
6 portions

Ingrédients

  • fresh thyme leaves only
    3 sprigs
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    3 sprigs
  • garlic cloves
    2
  • piece fresh ginger peeled (optional)
    1 cm
  • brown onion
    100 g
  • olive oil
    40 g
  • carrot cut into pieces
    100 g
  • red capsicum deseeded and cut into pieces
    120 g
  • chicken thigh fillets cut into cubes (3 cm)
    500 g
  • canned apricot nectar
    400 g
  • water
    300 g
  • Chicken stock paste (see Tip)
    1 ½ tbsp
  • Arborio rice
    300 g
  • frozen green peas to taste
    80 g
  • salt to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches

Infos nut. par 1 portion

Calories 392.7 kcal / 1649.2 kJ
Protides 19.7 g
Lipides 14.4 g
Glucides 44.3 g
Fibre 3.5 g
Graisses saturées 3.4 g
Sodium 847.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...