Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 150 g white wine
- 1 ½ tbsp Dijon mustard (gluten free)
- 1 ½ tbsp seeded wholegrain mustard (gluten free)
- 900 g skinless, boneless chicken thighs, trimmed and cut into cubes (2-3 cm)
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 140 g water
- 1 tbsp honey
- ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 pinch ground black pepper, plus extra for seasoning
- 2 potatoes (approx. 200 g), cut into thin slices (3 mm)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 tbsp sorghum flour
- 100 g frozen green peas
- 50 g zucchini, peeled into ribbons
- 80 g sugar snap peas, trimmed
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into pieces
- 2 yellow squash (patty pan squash), cut into thin slices
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2134 kJ / 508 kcal
- Protides
- 50.9 g
- Glucides
- 20.3 g
- Lipides
- 24 g
- Graisses saturées
- 7.3 g
- Fibre
- 4.8 g
- Sodium
- 747.9 mg
Recettes alternatives
Cheese and bacon cob loaf
1h 20min
Chicken and sweet corn soup
30min
Chicken and cashews
55min
Easy satay chicken
40min
Shepherd's pie
55min
Butter chicken
55min
Beef stroganoff
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Apricot chicken risotto
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Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Tuna mornay
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Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
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Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min