Versions compatibles
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 300 g wild rice
- 1150 g water
- 1 Tbsp olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 200 g green beans, trimmed
- 150 g shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 8 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 50 g unsalted butter, cut in pieces
- 350 g button mushrooms, quartered
- 125 g dry white wine
- 350 g chicken legs, skinless (approx. 3-4 chicken legs)
- 350 g chicken thighs, skinless (approx. 3-4 chicken thighs)
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
ou ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp ground black pepper
- 30 g cornflour
- 100 g single cream
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2540 kJ / 606 kcal
- Protides
- 30 g
- Glucides
- 64 g
- Lipides
- 21 g
- Graisses saturées
- 8.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1h 35min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Herby Steaks with French Potato Salad
45min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min