Trout with hollandaise sauce
TM6 TM5 TM31

Trout with hollandaise sauce

4.5 (8 évaluations )

Ingrédients

  • 750 g water
  • 350 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
  • 1 ½ tsp salt
  • 350 g vegetables (e.g. asparagus, cauliflower, in florets, carrots), cut in pieces
  • ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
  • 2 whole fresh trout, gutted, descaled (approx. 220 g each)
  • 2 lemons (including lemon for serving)

Hollandaise sauce

  • 100 g butter, unsalted, cut in pieces
  • 4 egg yolks
  • 50 g white wine
  • 10 g lemon juice, freshly squeezed
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3694 kJ / 882 kcal
Protides
44 g
Glucides
36 g
Lipides
59 g
Fibre
7.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives