Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
TM6 TM5 TM31

Malay-style coconut chicken (MEATER+®)

4.4 (5 évaluations )

Ingrédients

  • 3 dried chillies
  • 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
  • 2 cm piece fresh ginger, peeled
  • 2 garlic cloves
  • 270 g coconut milk
  • 1 stalk fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
  • 2 fresh kaffir lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
  • 1 tsp tamarind paste
  • 2 whole cloves
  • ¼ - ½ tsp chilli powder
  • ½ tsp ground turmeric
  • 1 tsp salt
  • 1400 - 1600 g whole chicken, butterflied (see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3636.8 kJ / 865.9 kcal
Protides
73.1 g
Glucides
4.5 g
Lipides
62.3 g
Graisses saturées
24.2 g
Fibre
2 g
Sodium
864 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives