Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g dried rice noodles
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 1 - 2 fresh chillies, trimmed and cut into halves (see Tips)
- 4 sprigs fresh coriander, roots and stalks (see Tips)
- 1 tbsp sesame oil
- 1 jar laksa paste (approx. 220 g - see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 4 whole eggs
- 6 stalks baby bok choy, leaves and stalks separated and cut into pieces (4-5 cm)
- 200 - 250 g firm white fish fillets, cut into pieces (4 cm)
- 400 g coconut milk
- 2 fresh kaffir lime leaves
- 2 skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (4 cm)
- boiling water
- fish sauce, to taste
- lime juice, to taste
- 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices for garnishing
- 2 - 4 tbsp fried shallots, for garnishing
- 100 g bean sprouts, for garnishing
- fresh coriander leaves, for garnishing
- 1 lime, cut into quarters, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2874 kJ / 684.3 kcal
- Protides
- 54 g
- Glucides
- 36.5 g
- Lipides
- 35 g
- Graisses saturées
- 16.7 g
- Fibre
- 6 g
- Sodium
- 2094.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Chiang Mai noodles
25min
Quick massaman beef curry
40min
Thai green chicken curry
30min
Nasi goreng
40min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Thai red chicken curry
30min
Prawn and chicken laksa
40min
Thai green curry paste
10min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Coconut fish curry
1h 10min