Versions compatibles
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Spice rub
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp onion powder
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp mustard powder
- 2 tsp brown sugar
- 1 tsp sweet paprika
- 2 pinches ground cayenne pepper
- 1 tsp sea salt
- 4 pork rib racks (approx. 2kg)
Basting sauce
- 1 tsp ground ginger
- 2 tsp garlic powder
- 80 g rice wine vinegar
- 120 g brown sugar
- 100 g soy sauce
- 2 tsp cornflour
- 70 g water
- 2 tsp sesame oil
Jacket potatoes
- 4 potatoes, Sebago or other starchy potatoes, skin on
- sea salt, to season
Cheesy coleslaw
- 300 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 1–2 wedges that fit through feeder tube
- 300 g red cabbage thickest part of the core removed, cut into 1–2 wedges that fit through feeder tube
- 50 g red onion (approx. ½ onion)
- 180 g carrot, trimmed and peeled
- 120 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh chives, plus extra to serve
- 200 g mayonnaise (see Tip)
- 60 g apple cider vinegar
- sour cream, to serve
- ground black pepper, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 8423.6 kJ / 2013.3 kcal
- Protides
- 112.5 g
- Glucides
- 90.2 g
- Lipides
- 134.3 g
- Graisses saturées
- 40.6 g
- Fibre
- 10.7 g
- Sodium
- 2866.7 mg
Recettes alternatives
Boulangère potatoes
1h 40 min
Curried sausages
40min
Mini apple crumble cakes
1h 15min
Salt-free chicken stock paste
45min
Beef Rendang
1h 35min
Chocolate and strawberry domes
51h
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9h 40min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
Pas d’évaluation
Traditional sausage rolls
50 min
Neapolitan pizza
1h 30 min