Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce

Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce

4.7 48 évaluations
Préparation 25min
Total 2h 20min
4 portions

Ingrédients

  • beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thick)
    4
  • fine sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • fresh thyme
    4 sprigs
  • water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
    1400 g
  • lemon juice (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • shallots
    50 g
  • fresh tarragon leaves only, to taste
    1 - 2 sprigs
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar
    15 g
  • unsalted butter diced, plus 1 Tbsp for searing steaks
    200 g
  • egg yolks from medium eggs
    4

Infos nut. par 1 portion

Calories 698 kcal / 2926 kJ
Protides 46 g
Lipides 56 g
Glucides 1 g
Fibre 0.4 g
Graisses saturées 32 g
Sodium 93 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...