Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Homemade BBQ sauce
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 2 garlic cloves
-
2
oz miso paste
ou 2 oz fermented soybean paste (doenjang) -
1
oz Korean chili paste (gochujang)
ou 1 oz red chili paste - 2 oz honey
- 2 tsp toasted sesame oil
Sous-Vide Pork Loin
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 2 tsp fresh ginger
-
2
oz Korean chili paste (gochujang)
ou 2 oz red chili paste - 1 oz honey
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp toasted sesame oil
- 28 oz pork tenderloin, cut into 2 pieces (approx. 4-5 in. long ea.)
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
ou 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - 2 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 1 tsp sesame seeds, toasted
Serving
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 2 tsp sesame seeds, toasted
- 1 head butter lettuce, cleaned and leaves separated
- 5 garlic cloves, thinly sliced
- 5 fresh red chilies, thinly sliced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2323.3 kJ / 555.3 kcal
- Protides
- 49.8 g
- Glucides
- 35 g
- Lipides
- 24.5 g
- Graisses saturées
- 4.5 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 1.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2h
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Homemade Salt Substitute and Flavor Enhancer
30min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min