Versions compatibles
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sous-vide Beef Cheeks
- 700 g beef cheeks (4 cheeks, approx. 3 cm thick)
- 400 g ale
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 60 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g onions, quartered
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
ou 1 tsp ascorbic acid powder
Parmesan Mashed Potatoes and Assembly
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (2 mm)
- 280 g water
- 5 g salt, plus 1-2 pinches to taste
- 2 Tbsp unsalted butter, plus 30 g diced
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 150 g fresh spinach leaves
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2867 kJ / 685 kcal
- Protides
- 48 g
- Glucides
- 54 g
- Lipides
- 29 g
- Graisses saturées
- 12 g
- Fibre
- 8 g
- Sodium
- 1332 mg
Recettes alternatives
Snapper with Spiced Oil
25min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1h 15min
Clams with Garlic Sauce
2h 40min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1h 25min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
5h 30min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35min
Orange Caramel Choux Puffs
1h 20min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Steamed Pears with Chocolate Cardamom Sauce
40min