Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 whole squids (approx. 8.5 oz ea. and 9.5 in. long)
- 2 oz day old bread, cut into pieces
- 1 tsp fresh parsley leaves, plus extra to garnish
- 2 tsp dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill level)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
ou 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz whipping cream
- 2 pinches saffron, plus extra to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 790.8 kJ / 189 kcal
- Protides
- 10 g
- Glucides
- 5 g
- Lipides
- 14 g
- Graisses saturées
- 5.3 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 0.2 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Beef Chili with Lemon Feta
30min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Baked Brie Bites with Chili and Raspberry Dips
2h 15min
Cold cut pork sausage
1h 30min
Duck, apricot and pine nut pastilla
50min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min