Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
TM6 TM5

Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta

4.7 (210 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g dried porcini mushrooms, in small pieces
  • 70 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 5 g fresh parsley leaves (1 small handful)
  • 1 garlic clove
  • 100 g onions, quartered
  • 20 g olive oil
  • 150 g pancetta, smoked, diced (2 cm)
  • 150 g button mushrooms, sliced
  • 400 g risotto rice
  • 500 g boiling water, plus extra for soaking
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 50 g unsalted butter, diced

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2141 kJ / 511 kcal
Protides
15.8 g
Glucides
54.3 g
Lipides
25 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives