Appareils et accessoires
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
Préparation 10min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
dried porcini mushrooms in small pieces30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
fresh parsley leaves (1 small handful)5 g
-
garlic clove1
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
pancetta smoked, diced (2 cm)150 g
-
button mushrooms sliced150 g
-
risotto rice400 g
-
boiling water plus extra for soaking500 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
unsalted butter diced50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
15.8 g
Calories
2141 kJ /
511 kcal
Lipides
25 g
Glucides
54.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Demo Recipe Cards
52 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Italian Kitchen
62 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Asparagus Risotto
45 min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 h 40 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 h
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min