Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
2
oz golden flaxseeds
ou 2 oz chia seeds - warm water, to cover, to soak
- 4 oz blanched almonds, sliced
Green Goddess Dressing
- 2 oz extra virgin olive oil
- 8 oz water
- 1 tsp ascorbic acid (vitamin C in powder form) (see Tip)
- 6 sprigs fresh mint, leaves only
- 15 sprigs fresh cilantro, leaves only
- 8 sprigs parsley, leaves only
-
8
leaves lacinato kale
ou 8 leaves Tuscan kale - 1 ripe avocado, halved, peeled, pitted
- 1 green apple, quartered, cored, skin on
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
Kale Quinoa Salad
- 32 oz water, plus extra to fill to 1 liter mark
- 3 oz quinoa
-
4
oz kabocha squash, cubed (½ in.)
ou 4 oz butternut squash, cubed (½ in.) - 8 oz fresh green beans, bias cut in pieces (2 in.)
- 3 large eggs, cold
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 8 oz Brussels sprouts, leaves only, removed from core
-
16
leaves lacinato kale, center rib removed, sliced into strips (2 in.), (see Tip)
ou 16 leaves Tuscan kale, center rib removed, sliced into strips (2 in.), (see Tip) - ½ oz lemon juice
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 4 oz pomegranate arils/seeds
- 8 oz red grapes, seedless, halved
- 3 oz feta cheese
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2146 kJ / 513 kcal
- Protides
- 16 g
- Glucides
- 37 g
- Lipides
- 37 g
- Graisses saturées
- 5 g
- Fibre
- 14 g
- Sodium
- 900 mg
Recettes alternatives
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1h 50min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
45min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Greek Lentils and Rice
35min
Southwest Quinoa
40min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min