Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
TM6

Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

  • 16 oz zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width
    ou 16 oz yellow squash (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • ½ oz dried porcini mushrooms
  • 9 oz water, divided
  • 20 oz fresh mixed mushrooms, (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided
  • 3 - 5 garlic cloves
  • 1 oz shallot, halved
  • 1 oz extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to sauté
  • 2 tbsp tomato paste
  • 1 tsp salt
  • 1 oz Marsala wine
    ou 1 oz red wine
  • grated Parmesan cheese, to serve (see Tip)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
683.3 kJ / 163.3 kcal
Protides
7.2 g
Glucides
12.4 g
Lipides
11.2 g
Graisses saturées
1.9 g
Fibre
3.1 g
Sodium
521.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives