Appareils et accessoires
Chopped vegetable salad
Préparation 10min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
mixed vegetables and fruit (e.g. beetroot, carrot, apple, capsicum, celery), cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
oil20 g
-
vinegar or lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sugar or honey½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
606.8 mg
Protides
1.3 g
Calories
389.6 kJ /
92.8 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0.8 g
Glucides
8.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook
183 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Beetroot salad
10min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Potato cakes
45min
Gluten free scones
30min
Chocolate mousse
1h 10min
Rice salad
1h
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Chicken velouté meal
40min
Fruit ice cream
10min
Basic bread
1h 35min
Classic mushroom risotto
30min
Frozen fruit sorbet
10min