Lamb and barley soup

Lamb and barley soup

4.2 46 évaluations
Préparation 15min
Total 50min
2 portions

Ingrédients

  • lamb cut into pieces and partially frozen
    100 g
  • onion cut into quarters
    1
  • leek (approx. 1 leek), white part only and cut into pieces
    140 g
  • carrot cut into pieces
    1
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing
    4 - 5 sprigs
  • pearl barley
    80 g
  • lamb bones
    100 g
  • water
    600 g
  • Meat stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • sea salt plus extra to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ¼ tsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 391.7 kcal / 1644.9 kJ
Protides 27.9 g
Lipides 12.7 g
Glucides 35.6 g
Fibre 12.9 g
Graisses saturées 4.3 g
Sodium 1350.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...