Basic vegetable stock

Basic vegetable stock

4.6 8 évaluations
Préparation 10min
Total 1h
4 portions

Ingrédients

  • brown onion cut into halves
    90 g
  • leek white part only, cut into quarters
    110 g
  • carrots cut into quarters
    260 g
  • sweet potato peeled and cut into pieces (3 cm)
    130 g
  • celery stalks cut into quarters
    120 g
  • dried shiitake mushrooms cut into slices
    3
  • fresh flat-leaf parsley
    4 sprigs
  • dried bay leaf
    1
  • fresh thyme
    2 sprigs
  • water
    1300 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 70.5 kcal / 296.8 kJ
Protides 2.8 g
Lipides 0.4 g
Glucides 10.7 g
Fibre 6.3 g
Graisses saturées 0.1 g
Sodium 695.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...