Appareils et accessoires
White Bean and Pumpkin Soup
Préparation 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
white onions cut into pieces4 oz
-
bacon slices cut into pieces2
-
celery cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter1 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
white beans (15 oz ea.), drained and rinsed3 cans
-
vegetable stock20 oz
-
pumpkin purée canned4 oz
-
maple syrup1 tsp
-
heavy whipping cream1 ½ oz
-
unsalted pumpkin seeds to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
354 mg
Protides
20 g
Calories
1540 kJ /
368 kcal
Lipides
9 g
Fibre
12 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
54 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Bone Appétit
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Peach Cobbler
2h 35min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Easy Cheese Souffles
1h
Savory Butternut Squash Pies
1h 25min
Mushroom Risotto
30min
Moussaka
2h 20min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27h
White Bean Soup
2h 45min
Cream of Asparagus Soup
15min