Appareils et accessoires
Roasted Potato Salad
Préparation 10min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
-
baby red potatoes quartered48 oz
-
vegetable oil2 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch¼ tsp
-
red onions4 oz
-
celery in pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves only5 sprigs
-
dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
plain yogurt5 oz
-
mayonnaise2 oz
-
1 oz pickle relish, sweetpickle relish, dill1 oz
-
apple cider vinegar½ oz
-
Dijon mustard1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
566 mg
Protides
4 g
Calories
1059 kJ /
253 kcal
Lipides
13 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
BBQ Time Savers
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Fish Tacos
45min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Chopped Asian Salad
20min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Chicken Noodle Soup
50min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Tuna Noodle Bake
1h 20min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Chicken Fajita Soup
50min
Baked Crab Dip
15min
Creamy Broccoli Salad
10min