Appareils et accessoires
Mushroom Spinach Phyllo Cups
Préparation 45min
Total 1h 10min
24 pieces
Ingrédients
-
Gruyère cheese cut into pieces2 oz
Phyllo Cups
-
unsalted butter diced (1 in.)4 oz
-
phyllo dough5 sheets
Filling
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
3 oz pancetta, cut into piecesbacon cut into pieces3 oz
-
garlic clove1
-
olive oil½ oz
-
cremini mushrooms stems removed8 oz
-
1 sprig fresh rosemary leavesfresh thyme leaves1 sprig
-
salt to taste½ tsp
-
baby spinach2 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
7.6 mg
Protides
1.2 g
Calories
280.9 kJ /
67.1 kcal
Lipides
3.8 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
1.6 g
Glucides
7.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Phyllo
8 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Tomato and Feta Pasta
50min
Noodle Kugel
55min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Green Bean Gremolata
25min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Spicy Cheese Dip
20min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Artichoke Heart Bruschetta
30min
Chicken Salad Sandwich
15min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40min