Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)

Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)

4.7 158 évaluations
Préparation 20min
Total 4h 35min
4 portions

Ingrédients

Watercress and mint pesto
  • extra virgin olive oil
    120 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra grated, to serve
    60 g
  • garlic cloves
    2
  • freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
    20 g
  • raw unsalted cashews
    50 g
  • watercress trimmed, leaves and soft stalks only
    100 g
  • fresh mint leaves only
    30 g
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
Lamb ragù
  • olive oil
    20 g
  • garlic cloves
    5
  • red onions cut into wedges
    200 g
  • pancetta cut into pieces
    60 g
  • fresh rosemary leaves only
    3 sprigs
  • red wine
    100 g
  • canned crushed tomatoes
    400 g
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • boneless lamb shoulder cut into pieces (approx. 2-3 cm)
    800 g
  • salted butter
    40 g
  • cooked pasta of choice to serve (see Tips)

Infos nut. par 1 portion

Calories 892.7 kcal / 3749.2 kJ
Protides 60.8 g
Lipides 66.7 g
Glucides 10.6 g
Fibre 6.7 g
Graisses saturées 19.4 g
Sodium 1940.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...