Beef and mushroom stroganoff

Beef and mushroom stroganoff

4.6 667 évaluations
Préparation 15min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • Savoy cabbage leaves finely shredded
    300 - 500 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • brown onion cut into wedges ( approx. 4cm)
    200 g
  • oil
    30 g
  • beef fillet steak cut into strips (6 x 1 cm)
    350 g
  • button mushrooms cut into quarters
    350 g
  • tomato paste
    50 g
  • white wine
    100 g
  • Meat stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • ground paprika
    1 tbsp
  • salt to taste
    1 pinch
  • ground cayenne pepper to taste
    1 pinch
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • sour cream
    100 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 353.2 kcal / 1483.4 kJ
Protides 25.1 g
Lipides 23 g
Glucides 7.8 g
Fibre 6.8 g
Graisses saturées 9.4 g
Sodium 463.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...