
Appareils et accessoires
Beef and mushroom stroganoff
Préparation 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
Savoy cabbage leaves finely shredded300 - 500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion cut into wedges ( approx. 4cm)200 g
-
oil30 g
-
beef fillet steak cut into strips (6 x 1 cm)350 g
-
button mushrooms cut into quarters350 g
-
tomato paste50 g
-
white wine100 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground paprika1 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground cayenne pepper to taste1 pinch
-
Dijon mustard1 tsp
-
sour cream100 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
353.2 kcal /
1483.4 kJ
Protides
25.1 g
Lipides
23 g
Glucides
7.8 g
Fibre
6.8 g
Graisses saturées
9.4 g
Sodium
463.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Complete layered meals
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande