
Appareils et accessoires
Cornbread Pie
Préparation 25min
Total 1h 25min
8 portions
Ingrédients
Filling
-
corn starch1 oz
-
water1 oz
-
yellow onions quartered16 oz
-
garlic cloves2
-
cilantro leaves and tender stems¼ bunch
-
mixed bell peppers cut into pieces20 oz
-
canned diced tomatoes drained14 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
canned sweet corn rinsed and drained14 ½ oz
-
canned black beans rinsed and drained14 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
ground cayenne pepper to taste¼ tsp
Cornbread Topping
-
cheddar cheese cubed5 oz
-
yellow cornmeal9 oz
-
all-purpose flour2 tbsp
-
sugar2 tbsp
-
baking powder2 tsp
-
whole milk6 oz
-
large eggs2
-
vegetable oil2 tbsp
-
salt to taste½ tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
470 kcal /
1966 kJ
Protides
16 g
Lipides
17 g
Glucides
66 g
Fibre
10 g
Graisses saturées
6 g
Sodium
834 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Pantry Magic - #athomewiththermomix
9 Recettes
États-Unis
États-Unis