Vegetable Stew
TM6 TM5

Vegetable Stew

4.0 (50 évaluations )

Ingrédients

  • 8 oz yellow onions, cubed (1 in.)
  • 3 garlic cloves
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 6 oz carrots, sliced in rounds (½ in.)
  • 4 oz celery, chopped (¾ in.)
  • 1 ½ oz all-purpose flour
  • 8 oz portobello mushrooms, stem and gills removed, cubed (1 in.)
  • 6 oz red wine
  • 16 oz baby red potatoes, quartered
  • 8 oz vegetable broth
  • 1 oz tomato paste
  • ½ tsp Italian seasoning
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 5 oz frozen green peas, thawed

Infos nut.
par 1 portion
Calories
778 kJ / 186 kcal
Protides
5 g
Glucides
31 g
Lipides
3 g
Graisses saturées
0 g
Fibre
5 g
Sodium
402 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives