Pasta Primavera
TM6 TM5

Pasta Primavera

4.2 (50 évaluations )

Ingrédients

  • 1 lemon
  • 2 garlic cloves, smashed
  • 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
  • 2 tsp salt, divided
  • 32 oz water
  • 6 oz broccoli florets
  • 6 oz yellow squash, halved, sliced on the bias (¼ in.)
    ou 6 oz zucchini, halved, sliced on the bias (¼ in.)
  • 4 oz carrots, peeled, sliced on the bias (¼ in.)
  • 4 oz red onion, sliced in half moons (¼ in.)
  • 4 oz red bell pepper, in strips (¼ in.)
  • 10 oz orecchiette pasta, dried
  • grated Parmesan cheese, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1068.1 kJ / 255.3 kcal
Protides
8.1 g
Glucides
43.6 g
Lipides
5.7 g
Graisses saturées
0.9 g
Fibre
3.3 g
Sodium
809 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives