
Appareils et accessoires
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
Préparation 35min
Total 2h 5min
6 portions
Ingrédients
Orange Butter
-
orange1
-
unsalted butter softened4 oz
-
honey1 tbsp
Bacon Stuffing
-
day old bread cubed (see Tip)5 oz
-
yellow onions quartered6 oz
-
baby carrots halved3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
garlic clove1
-
fresh sage leaves4
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and drizzle½ oz
-
bacon sliced (½ in.)4 oz
-
chicken broth4 oz
Orange Roast Chicken
-
whole chicken organic, giblets and neck removed from cavity1
-
salt to season, to taste
-
ground white pepper to season, to taste
-
fresh sage leaves10
-
rainbow carrots peeled16 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
625 kcal /
2615 kJ
Protides
31 g
Lipides
44 g
Glucides
26 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
18 g
Sodium
738 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Spring Into Easter
16 Recettes
États-Unis
États-Unis