Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
TM6 TM5

Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing

4.3 (26 évaluations )

Ingrédients

Orange Butter

  • 1 orange
  • 4 oz unsalted butter, softened
  • 1 tbsp honey

Bacon Stuffing

  • 5 oz day old bread, cubed (see Tip)
  • 6 oz yellow onions, quartered
  • 3 oz baby carrots, halved
  • 3 oz celery, in pieces
  • 1 garlic clove
  • 4 fresh sage leaves
  • ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
  • 4 oz bacon, sliced (½ in.)
  • 4 oz chicken broth

Orange Roast Chicken

  • 1 whole chicken, organic, giblets and neck removed from cavity
  • salt, to season, to taste
  • ground white pepper, to season, to taste
  • 10 fresh sage leaves
  • 16 oz rainbow carrots, peeled

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2615 kJ / 625 kcal
Protides
31 g
Glucides
26 g
Lipides
44 g
Graisses saturées
18 g
Fibre
4 g
Sodium
738 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives