Beef Pot Pies
TM6 TM5

Beef Pot Pies

4.4 (25 évaluations )

Ingrédients

  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 1 sprig rosemary
  • 25 oz sirloin steak, trimmed, cubed (1 in.)
  • 6 oz shallots, halved
  • 4 oz carrots, sliced (¼ in.)
  • 4 oz celery, sliced (½ in.)
  • 1 ½ oz butter, cut into pieces
  • 1 ½ oz all-purpose flour
  • 6 oz cremini mushrooms, quartered
  • 2 oz heavy whipping cream
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 1 ½ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 5 oz frozen peas, thawed

Pastry Dough

  • 10 oz all-purpose flour
  • 4 oz unsalted butter, frozen, diced (¼ in.)
  • 3 large eggs, divided
  • ½ tsp salt
  • 2 tbsp ice water

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3067 kJ / 733 kcal
Protides
39 g
Glucides
52 g
Lipides
41 g
Graisses saturées
20 g
Fibre
5 g
Sodium
973 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives