Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 g wody, o temp. pokojowej
- 6 jajek, rozm. M
- 70 g majonezu
- 2 łyżeczki musztardy, pikantnej
- 1 łyżeczka octu jabłkowego
- ½ - ¾ łyżeczki soli
- ¼ - ½ łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- papryka ostra, mielona, do oprószenia jajek
- Infos nut.
- par 1 porcję
- Calories
- 658 kJ / 157.2 kcal
- Protides
- 6.5 g
- Glucides
- 1.3 g
- Lipides
- 14.2 g
- Graisses saturées
- 2.2 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 388.5 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Wielkanocny sos majonezowy
45min
Chleb faszerowany jajkami i fasolką z oliwkami
5h 35min
Gotowanie i farbowanie jajek na niebiesko (czerwoną kapustą)
3h 20 min
Pasztet z mięsa w kruchym cieście
2h 50min
Roladki z ogórka
30min
Jajka faszerowane buraczkami
30min
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40min
Jajka faszerowane ziołami
45min
Jajka faszerowane awokado
40min
Różowe jajka faszerowane pastą z szynki
1h 50min
Jajka z farszem pieczarkowym
55min
Sałatka gyros
1h 15min