
Appareils et accessoires
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
Préparation 10min
Total 25min
2 portions
Ingrédients
-
kumara cut into pieces (3 cm)150 g
-
red onion40 g
-
eggs2
-
coconut flour25 g
-
curry powder2 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
oil for frying
-
grated Parmesan cheese to serve
-
sour cream to serve
-
sweet chilli sauce to serve (see Tips)
-
avocado ripe, flesh only, sliced, to serve (optional)
-
eggs poached, to serve (optional - see Tips)
Infos nut. par 1 portion
Calories
618.9 kcal /
2599.4 kJ
Protides
23.6 g
Lipides
46.9 g
Glucides
26 g
Fibre
11.7 g
Graisses saturées
13.2 g
Sodium
610.7 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Mark Southon
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande