Appareils et accessoires
Kumara sausage rolls
Préparation 20min
Total 1h 15min
32 pieces
Ingrédients
-
brown onion cut into quarters1
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
olive oil20 g
-
harissa2 tbsp
-
water500 g
-
kumara peeled and cut into pieces (2 cm)600 g
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
ground black pepper to season
-
ready-made puff pastry (25 x 25 cm)4 sheets
-
egg lightly beaten1
-
sesame seeds for sprinkling
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
124.1 mg
Protides
3.3 g
Calories
479.6 kJ /
114.2 kcal
Lipides
6.4 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
3.3 g
Glucides
10.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kiwi creations from New Zealand
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Zucchini slice
45min
ANZAC biscuits
40min
Vegetarian sausage rolls
40min
Pad see ew
30min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Mexican stack
45min
Pulse and pumpkin curry
30min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Caribbean curry
40min
Lentil bolognese
30min
ANZAC slice
1h 40min