Appareils et accessoires
Feijoa crumble slice
Préparation 20min
Total 1h 5min
8 portions
Ingrédients
-
pecans80 g
-
unsalted butter cut into pieces200 g
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
lemon juice40 g
-
desiccated coconut70 g
-
feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (2 cm - see Tips)400 g
-
ground cinnamon½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
283.3 mg
Protides
6.3 g
Calories
2310.1 kJ /
550 kcal
Lipides
33.9 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
54.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus on Feijoas
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Feijoa jelly
27h 40min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1h 20min
Feijoa chutney
1h 15min
Caramel feijoa upside down cake
1h 10min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25min
Lolly cake
4h 5min
Ginger fluff
50min
Ginger slice
1h 35min
Afghan biscuits
25min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min