
Appareils et accessoires
Chocolate self-saucing pudding
Préparation 10min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
Cake
-
unsalted butter for greasing
-
blanched almonds60 g
-
gluten free flour mix (see Tips)100 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 tsp
-
cocoa powder (pure)30 g
-
salt1 pinch
-
soft dark brown sugar100 g
-
eggs2
-
full cream milk40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Sauce
-
soft dark brown sugar100 g
-
cocoa powder (pure)20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
water150 g
-
full cream milk150 g
-
whipped cream to serve
Infos nut. par 1 portion
Calories
344.3 kcal /
1446.7 kJ
Protides
8.6 g
Lipides
12.3 g
Glucides
50 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
3.8 g
Sodium
221.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Good food, gluten free
94 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande