Baked Mushroom Empanadas
TM6 TM5

Baked Mushroom Empanadas

4.4 (30 évaluations )

Ingrédients

Empanada Dough

  • 1 tsp dried mixed herbs (thyme, parsley, oregano)
  • 10 oz all-purpose flour
  • 3 oz whole wheat flour
  • ½ tsp salt
  • 2 ½ oz vegetable shortening
  • 6 oz warm water

Mushroom Filling

  • 4 oz shallots, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 3 tsp dried mixed herbs (thyme, parsley, oregano)
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch dried red pepper flakes (optionnel)
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 16 oz cremini mushrooms, sliced

Assembly

  • 1 large egg
  • 1 tbsp water
  • salsa verde, to serve
    ou salsa, to serve

Infos nut.
par 1 piece
Calories
812 kJ / 194 kcal
Protides
5 g
Glucides
26 g
Lipides
8 g
Graisses saturées
2 g
Fibre
2 g
Sodium
204 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives